pagina-clientii-isagri-site-2-varianta-2

Clienții Isagri:

Ne bucurăm de faptul că suntem prezenți în peste 14 000 ferme în toată lumea și în peste 1000 de ferme din România. Aportul nostru în dezvoltarea agriculturii digitale din România dar și încrederea clienților noștri ne bucură și ne determină să participăm activ în dezvoltarea fermelor lor.

Dorința noastră este să ajutăm fermierii să ia cele mai bune decizii în ferma lor prin care să câștige mai mult timp pentru ce contează cu adevărat. 

“Înainte erau 3-4 persoane care făceau ceea ce facem astăzi în Geofolia cu un click, deci ce lucram înainte într-o săptămâna, acum facem în câteva minute. Foarte mult mă ajută Geofolia și să îmi previzionez campania atât la nivel tehnic, cât și la nivel de buget.”
Euroagricoop site
Marco Caserta

EUROAGRICOOP COOPERATIVA AGRICOLĂ

”Cu produsele Isagri ne este mult mai ușor să obținem rapoartele necesare: fișa tehnologică, registrul exploatației, caiet de fertilizare, registrul fitosanitar, rapoarte forța de muncă/ utilaje costuri de producție, bon de consum, bilanț de achiziții, etc.”
testimonial-creanga
Creangă Ionel

SC CREANGĂ COM SRL

”Cu programul de management de la Isagri am simplificat enorm modul de lucru în ceea ce privește consumul și stocurile de pesticide de îngrășăminte. Iar raportările de mediu, jurnalele de fertilizare și registrul fitosanitar mi-au înjumătățit timpul efectiv de lucru.”
poza site
Ana Maria Lotreanu

SC AGROTERRA SRL

”Folosesc Geofolia pentru o mai bună gestionare a solelor. La fiecare evaluare pe cultură îmi stabilesc cheltuielile și îmi anticipez profitabilitate pe cultură în anul respectiv. Utilizez toate produsele din gama Isagri și sunt mulțumit de profesionalismul echipei.”
testimonial-hagiu
Hagiu Ionut

SC AGRO HAGIU SRL

“Oriunde și oricând am în buzunar situația costurilor, operațiile efectuate și un istoric al lucrărilor. Dacă înainte rapoartele pentru contabilitate îmi ocupau și o zi întreagă, acum, cu Geofolia, le fac în 30 de minute.”
Testimonial site
Cătălin Soare

SC GEO&COSTI AGROSTAR SRL

“Cu soluțiile Isagri nu mai avem penalizări în urma contralelor APIA. Cu Geofolia câștigăm timp la nivel de management, Arendaș simplifică fluxul de muncă cu plata arendei iar cu eLMID Mobil identificăm singuri coordonatele unei cărți funciare și terenurile.”
WhatsApp Image 2022-01-07 at 10.15.37
Buzgău Oliviu

AGRIND SA

“Înainte fiecare tractorist avea o fișă pe care o completa, o lăsa pe birou și eu introduceam tot ce era pe fișă într-un excel, ca mai apoi să mă chinui să scot rapoartele. Acum bonurile de consum și celelalte rapoarte cerute le scot în două secunde.”
imaigne site
Dorner Peter

SC FRIMONT PALOTA SRL

“Înainte de Arendaș făceam Declarația 112 în 15-20 de zile, acum lucrez între 5 și 7 zile, uneori chiar și mai puțin. Iar Geofolia mă ajută să verific ce a introdus inginerul în câmp, să am o imagine clară și să export corect parcelele pentru APIA.”
imagine site
Marian Pencu

SC FREE LAND SRL

Contact