eLMID Mobil – Cel mai precis GPS de măsurat 

Pentru siguranța subvenției și delimitarea terenurilor, o fermă are nevoie de un gps agricol cu precizie maximă, care măsoară în sistemul de coordonate România Stereo 70 și care asigură compatibilitatea cu APIA și CADASTRU

eLMID Mobil este un gps de măsurare ușor de utilizat și cu precizie maximă datorită conexiunii dintre kit-ul de precizie eMLID și stațiile RTK – Rompos oferindu-i o precizie de sub 1%. 

Fișa produsului
Fișa produsului
Download
Contactați-ne
Contactați-ne
Contact
image-1-elmid-mobil

Precizie maximă și ușor de utilizat

Gps-ul eLMID Mobil oferă o precizie maximă prin RTK ce corectează măsurătorile la fața locului, printr-o conexiune la internet. Antena de măsurat este fiabilă și compatibilă cu APIA, iar hărțile sunt în format SHP (Stereo 70), KML (Google Earth) și JSON.

Cu eLMID Mobil poți măsura parcele, linii și puncte în mod automat sau manual. Utilizarea este confortabilă deoarece folosești telefonul sau tableta. Identifici ușor punctele X și Y în Stereo 70, vizualizezi parcelele prin imagini aeriene, iar afișarea poate să fie în mod 2D și 3D.

Opțiune de cadastru

Cu opțiunea de cadastru a gps-ului eLMID Mobil poți vizualiza și descărca parcelele cadastrale. Poți afla suprafața, lungimile laturilor și numărul cadastral.

Identifici parcela cadastrală direct în teren și poți verifica poziția corectă a terenului tău prin suprapunerea parcelelor măsurate pe cele cadastrale.

update arendas v2 2023 (2)

Siguranța exploatației

Alături de precizia ridicată, eLMID Mobil vine cu o mulțime de funcții ce îți sunt de ajutor: hărți cadastrale, multi-user, partajare date, sincronizare pe server, ajutor în declarația APIA, informații pe parcele și exportul măsurătorilor către alte programe. 

Contact