pagina-clientii-isagri-site-2-varianta-2

Clienții Isagri:

Ne bucurăm de faptul că suntem prezenți în peste 14 000 ferme în toată lumea și în peste 1000 de ferme din România. Aportul nostru în dezvoltarea agriculturii digitale din România dar și încrederea clienților noștri ne bucură și ne determină să participăm activ în dezvoltarea fermelor lor.

Dorința noastră este să ajutăm fermierii să ia cele mai bune decizii în ferma lor prin care să câștige mai mult timp pentru ce contează cu adevărat. 

”Înainte erau 3-4 persoane care făceau ceea ce se face astăzi în Geofolia cu un click, deci ce lucram înainte într-o săptămână, acum facem în câteva minute. Fiind fermă ecologică, Geofolia ne ajută mult atat cu registrul bio cât și cu registrul parcelar. Foarte mult ma ajută Geofolia să îmi previzionez campania atât la nivel tehnic, cât și la nivel de buget.”
Euroagricoop-image-site
Marco Caserta

Euroagricoop Cooperativă Agricolă

Cu Geofolia sunt la câteva click-uri distanță de toate rapoartele. Dacă înainte rapoartele pentru contabilitate îmi ocupau și o zi întreagă, acum, cu Geofolia le fac în 30 de minute. Oricând și oriunde am în buzunar situația stocurilor, operațiile efectuate și un istoric al lucrărilor.
Geo and costi
Cătălin Soare

Geo&Costi Agrostar SRL

Avem 4-5 ingineri pe teren și fiecare face altă operație: semănat, aplicare tratamente, fertilizat. Prin introducerea în același timp a tuturor operațiilor datorită opțiunii de multi-user din Geofolia, câstigăm timp valoros.
Felix Gherghel
Felix Gherghel

Consultant Panifcom

Noi, fermierii, suntem asaltați cu multe soluții digitale din care cumpărăm multe, însă utilizăm puține. Diferența se face în servicii și ușurința de utilizare a produsului. Am reușit să folosesc Geofolia de la Isagri datorită serviciilor de instruire, a suportului tehnic dar și pentru că produsul este ușor de folosit.
Markus Schmid

Administrator SC PRODGRAU SRL

Cu Geofolia ne este mult mai ușor să obținem rapoartele necesare: fișa tehnologică, registrul exploatației, caiet de fertilizare, registrul fitosanitar, rapoarte cu forța de muncă/utilaje, costuri de producție, bon de consum, bilanț de achiziții, etc.
Creanga Ionel
Creanga Ionel

SC Creanga Com SRL

Folosesc Geofolia pentru o mai bună gestionare a solelor. La fiecare evaluare pe solă sau pe cultură imi stabilesc cheltuielile și astfel îmi anticipez mai exact profitabilitatea pe cultură în anul respectiv.
Hagiu Ionut
Hagiu Ionut

SC Agro Hagiu SRL

Gestionez împreună cu cei 12 ingineri 12 ferme cu un total de 1800 ha. Cultivăm 6 soiuri de viță de vie românească și suntem singura fermă vitivinicolă din România, care cultivă doar soiuri românești. Am ales să achiziționăm 4 stații meteo pentru a ne ajuta să stabilim momentele oportune pentru aplicarea tratamentelor si planificarea lucrărilor. Verificăm starea vremii de mai multe ori pe zi prin aplicația instalată pe telefon.”
Baltag Petru

Inginer Șef - Cramele Cotnari

Ce făceam în două zile la nivel de rapoarte către autorități, acum fac în două ore. Cu Geofolia câștigăm timp la nivel de management. Arendaș simplifică fluxul de muncă cu plata arendei. Iar cu eLMID Mobil identificăm singuri coordonatele unei cărți funciare.
Imagine-agrind-sa
Buzgau Oliviu

Administrator AGRIND SA

Contact