Servicii_PhotoIsagri.RO_1440x350

Un de serviciu

Echipa noastră de suport tehnic cât și din teren stă la dispoziția ta pentru a te ajuta în utilizarea soluțiilor Isagri. În plus, continuăm să îți fim alături prin webinarii constante și tutoriale eficiente care îți permit să folosești produsul la potențialul lui maxim.

cats

Suportul tehnic

Te sprijinim în utilizarea soluțiilor digitale dar și în prioritizarea activităților din ferma ta. Acesta este motivul pentru care echipa de suport tehnic este pregătită să îți fie alături oricând ai nevoie pentru a îți simplifica viața
de zi cu zi. 

 021 555 33 50 luni-vineri, în intervalul 8:00 - 12:00 și 13:00 - 17:00, din toate rețelele de telefonie.

 asistenta@isagri.com

icn-teamviewer
Suport tehnic online
Download

Ce este contractul de servicii?

Îndrumare personalizată

De la primul contact cu Isagri beneficiezi de o analiză a fermei prin care să îți oferim soluția potrivită nevoilor tale. Apoi, implementarea produsului în ferma ta se face simplu cu ajutorul echipei noastre: formare la domiciliu, suport tehnic, vizite în fermă, update-uri anuale, acompaniere frecventă prin care să te ajutăm în utilizarea cât mai eficientă a produsului.

Suport tehnic

Suntem la dispoziția ta cu asistență tehnică, instalări, depanaj sau explicații. Tehnicienii noștri sunt aici pentru a te ajuta și a îți da sfaturi în scopul unei utilizări mai bune a programelor folosite. Ei sunt capabili să repare un fișier de date deteriorat sau să pună la dispoziție fișe cu sfaturi practice.

Toate acestea pentru a te ajuta să înțelegi mai bine funcțiile programului tău.
Pe lângă acestea, oferim "cursuri la distanță": ne conectăm la calculatorul tău pentru a te putea ajuta într-un mod cât mai rapid și eficient.

Actualizări 

În fiecare an aducem în prim plan noi funcții, servicii și soluții special create și adaptate contextului agricol din România. În acest mod toate produsele Isagri sunt adaptate noilor modificări ce au loc în fermele din România și sunt mereu de actualitate.

Webinarii și tutoriale

Suntem lângă tine în utilizarea produselor organizând frecvent webinarii prin care explicăm evoluțiile implementate. De altfel, tutorialele au rolul de a te ajuta să folosești la potențial maxim produsul ISAGRI.
Toate webinariile și tutorialele se regăsesc pe o platformă special creată pentru clienții Isagri.

Contact