Soluția completă pentru managementul fermei tale

Cu Geofolia costurile sunt întotdeauna sub control iar activităţile din fermă sunt monitorizate îndeaproape.

Creată cu cele mai noi tehnologii, Geofolia permite accesarea datelor din fermă de pe computer, smartphone sau tabletă. Asigură o claritate cu privire la rotația culturilor, generează rapid fișa tehnologică și alte rapoarte necesare și beneficiază de un codex fitosanitar actualizat periodic.

geofolia-photoisagri-ro-532x347
Fișa produsului
Fișa produsului
Download
Contactați-ne
Contactați-ne
Contact
geofolia1

Ușor de utilizat și accesibilă de oriunde

Beneficiezi de calendare, tabele intuitive, planuri cartografice, pictograme atractive și un meniu dinamic care transformă Geofolia în cel mai complex dar și cel mai ușor program de management agricol.

Geofolia oferă libertatea de a alege modalitatea de lucru, în cloud, accesând datele de oriunde se află, de la birou, din câmp, sau chiar din vacanță. Prin opțiunea de smartphone, poți consulta şi introduce datele necesare direct din câmp, în timp real.

Sigură pentru ferma ta

Pornind de la o înregistrare ușoară a lucrărilor, Geofolia permite să urmărești activitatea pe fiecare cultură. Fiind un program disponibil în cloud ai siguranță că datele nu se vor pierde niciodată și pot fi recuperate.

Cu ajutorul opțiunilor de multi-exploatație și multi-user ai posibilitatea de a gestiona separat sau la comun mai multe societăți și poți acorda acces simultan mai multor utilizatori, având drepturi diferite (patronul, inginerul consultantul, contabilul, etc.)

geofolia2
geofolia3

Monitorizează consumul de motorină

Împreună cu FarmTrack și Geofolia beneficiezi de introducerea automată a datelor din câmp câștigând mult timp, iar consumul de motorină este măsurat și analizat foarte ușor. Datele se colectează de la fiecare utilaj în parte și se actualizează în timp real având o analiză clară și sigură a activității fiecărui utilaj.

La final de lună, cu un simplu click, poți scoate pontaje cu utilajele, oamenii, cu numărul de hectare și ore lucrate. Astfel, poți face analize pertinente la nivel de utilaj (care este mai productiv, care consumă mai mult) sau la nivel de angajat (care sunt angajații mai performanți) și poți lua cele mai bune decizii.

Contact