Meteus Virtual – stație meteo agricolă virtuală

Meteus este o stație meteo virtuală, destinată agriculturii, prin care ai acces la condițiile meteo de pe fiecare parcelă din suprafața ta.

Stația meteo virtuală oferă aceleași date meteo ca o stație fizică, având surse multiple de culegere a datelor: sateliți, radare meteo, stații clasice și alte instrumente moderne de măsurare. Aceste date sunt apoi procesate și analizate pe o locație geografică precisă, ferma ta.

mglogo
Fișa produsului
Fișa produsului
Download
Contactați-ne
Contactați-ne
Contact
Statiemeteovirtuala

De ce o stație meteo virtuală?

Beneficiezi de o serie de senzori ce te vor ajuta să iei cea mai bună decizie la momentul potrivit: precipitațiile, temperatura aerului, umiditatea, presiunea atmosferică, direcția și viteza vântului. Pe lângă acestea, ai o mulțime de alte avantaje, precum:

  • Informații meteo precise fără a mai purta grija întreținerii echipamentului montat fizic în fermă (curățare, înlocuire componente, conexiune constantă la internet)
  • Fără întreruperi de date (fără probleme cu senzorii)
  • Date meteo disponibile oriunde in Romania
  • Nu se poate fura

Siguranța tratamentelor și monitorizare vegetativă

Cu ajutorul stației meteo, Meteus, aplici tratamentele la cel mai bun moment prin verificarea condițiilor meteo (umiditate, vânt) și analizarea randamentului post-tratament (ploaie, îngheț, diferențe de temperatură).

Prognoza meteo precisă  vine cu un tabel de informații pentru tratamente. Această schemă de tratament ne arată zilele optime în care se pot efectua tratamente.

Monitorizare vegetativa îți permite să monitorizezi stadiul de vegetație pe cultura/culturile selectate.

 

magultimaste

Contact