Meteus – stație meteo agricolă

Meteus este o stație meteo profesională, destinată agriculturii, prin care ai acces la condițiile meteo de pe fiecare parcelă din suprafața ta.

Toate datele sunt accesibile printr-o aplicație mobilă și poți astfel șă îți eficientizezi toate tratamentele.

meteus-photoisagri-ro-532x347
Fișa produsului
Fișa produsului
Download
Contactați-ne
Contactați-ne
Contact
image-1-meteus

Senzorii meteo

Beneficiezi de o serie de senzori ce te vor ajuta să iei cea mai bună decizie la momentul potrivit: precipitațiile, temperatura aerului, umiditatea, presiunea atmosferică, direcția și viteza vântului, dar și alți senzori opționali, precum radiațiile, temperatura la sol pentru alerte de ger, temperatura în sol și umiditatea la frunze.

Siguranța tratamentelor

Cu ajutorul stației meteo, Meteus, aplici tratamentele la cel mai bun moment prin verificarea condițiilor meteo (umiditate, vânt) și analizarea randamentului post-tratament (ploaie, îngheț, diferențe de temperatură).
Îți planifici operațiile agricole din câmp prin verificarea acumulărilor de ploaie pe parcele fără a fi nevoie de deplasare la fața locului.
Alertele în timp real te anunță de anumite depășiri ale unor limite (ex.: temperaturi scăzute, temperaturi mari, precipitații abundente)

image-2-meteus
image-3-meteus

Istoric și rapoarte meteo

Ai istoricul precipitațiilor și îți poți măsura randamentul pentru fiecare cultură având toate datele necesare.
Cel mai mare beneficiu este dat de faptul că toate datele din Meteus sunt actualizate automat în Geofolia, programul de management agricol. Astfel, poți avea rapoarte complete cu date meteo.

Contact